SuperGumi е доставчик на джанти, предлагащ огромен асортимент! Тук може да откриете разнообразие от размери включващи най-популярните 16, 17 и 18-ки. Поръчвайки от нас може да разчитате на бърза доставка и експертен съвет! Благодарение на нашата удобна търсачка може да ги филтрирате по брой на дупките, ширина, дълбочина, отвор, както и по марка. Предложенията ни включват модели от най-реномирани брандове като BBS, MAK, Autec, Ronal, Borbet и много други.

Избрани модели Джанти

RC 32
RC34
RC 27
18 Concave
RC 30
B32
RS4
Uteca (U)
B41
Y
C22
Ikenu

Джанти на най-ниски цени - размери

13
14
15
16
17
18
19
20
21
22

Освен да карат хората да се обръщат след вашата кола, джантите имат и друга важна функция – те оказват влияние върху правилното задвижване на гумите. При разминаване между джанта – гума, обикновено се увеличава разходът на гориво, а често рефлектира и върху стабилността на колата. Всъщност стабилността е друг фактор,който кара хората да преминат към джанти с различен размер. По-големият диаметър при тях се отразява в нископрофилни гуми. Те са предпочитани, защото формата им се запазва до голяма степен при завои, особено, когато скоростта е висока. Вижте какви джанти препоръчва производителя на Вашия автомобил.

Избрани марки джанти

Разполагаме с модели от над 50 марки джанти. Ако търсиш отлично съотношение цена-качество, разгледай нашите топ предложения.

Стоманени джанти

За тези от Вас, които търсят стоманени джанти - предлагаме голямо разнообразие в популярни размери и характеристики, подходящи за почти всички автомобили. Стоманените джанти са бюджетно решение и са по-непретенциозни от алуминиевите. Намерете подходящите за вашия автомобил железни джанти с нашата търсачка, като изберете в полетата за търсене Вид/Марка "Стоманени" или вижте всички стоманени джанти предлагани от Supergumi.BG

Джанти - Често Задавани Въпроси

Как да разбера размера на джантите ми?

Изборът на правилен размер е от ключово значение при покупка на джанти. Има два варианта да разберете правилния размер. 1. Вижте на сегашните си джанти означенията от вътрешната страна. 2. Използвайте нашият каталог с размери на гуми и джанти по марки и модели автомобили за да разберете точния размер.

Какви видове джанти съществуват?

Най-разпространените видове са алуминиевите и стоманените джанти. При първите водещ е дизайна, а при вторите - цената.

Предлагате ли джанти втора употреба?

Не. Предлагаме само нови джанти на утвърдени производители. Повечето от джантите са сертифицирани от водещите авто производители за употреба на техните автомобили.

Продавате ли OEM(оригинални) джанти?

С малки изключения, продаваме предимно афтърмаркет джанти. Някои от брандовете, които предлагаме произвеждат и оригиналните джанти за първоначално вграждане на някои марки автомобили.

Имате ли джанти - реплика?

Джанти - реплики не предлагаме в нашия онлайн магазин. Често тези джанти са със съмнително качество. Ако харесвате някоя оригинална джанта, проверете на нашия сайт дали няма близък по дизайн модел.

Не намирам моя размер джанта. Мога ли да сложа друга?

Ако не намирате желания от Вас модел джанти - консултирайте се с нашия екип. В определени случаи могат да се използват втулки или фланци за да се напасне друг размер джанти към вашия.

Имат ли гаранция?

Да. Всички предлагани от нас джанти имат гаранция срещу производствени дефекти. Щети причинени от неправилна употреба или ударени джанти не се покриват от гаранционните условия.

Новини Джанти

ADAC тест на зимни гуми 2023 с размер 225/45 R17

ADAC тест на зимни гуми 2023 с размер 225/45 R17

В резултатите от теста четири модела гуми са оценени като "добри", което подчертава тяхната балансирана производителност и качество, единадесет модела са оценени като "задоволителни" и един модел се проваля напълно.

Тест на зимни гуми 205/60 R16 - ADAC 2023

Тест на зимни гуми 205/60 R16 - ADAC 2023

Ето какво отчете "институцията" в тестовете на гуми ADAC (Немският клуб на автомобилистите) относно представянето на 16 модела зимни гуми предлагани за зимния сезон 2023-та година. Вижте резултатите от тестовете на зимни гуми в размер 205/60 R16 на водещи и бюджетни марки.

Представяме ви Nokian Tyres Snowproof Family - Новата флагманска гама зимни гуми

Представяме ви Nokian Tyres Snowproof Family - Новата флагманска гама зимни гуми

Несравнима безопасност и контрол с обновената гама зимни гуми Nokian

Зимни гуми Triangle WinterX TW401

Зимни гуми Triangle WinterX TW401

Нов модел от една от най-продаваните ни марки

Тест на зимни гуми 2022/2023 от Autozeitung

Тест на зимни гуми 2022/2023 от Autozeitung

Представяме ви тестовете на зимни гуми с размер 225/45 R17

Гуми за електромобили от Yokohama

Гуми за електромобили от Yokohama

Японската марка за гуми за коли е поредният производител, който анонсира специални предложения за сегментa

 

Нови високоефективни зимни гуми от Petlas

Нови високоефективни зимни гуми от Petlas

Petlas представи своето следващо поколение високоефективни зимни гуми, SnowMaster 2 Sport

Здравейте!
С какво можем да Ви бъдем полезни?

Екипът ни е на разположение в Messenger

Задай въпрос! Обади ни се!

messenger