SuperGumi е доставчик на джанти, предлагащ огромен асортимент! Тук може да откриете разнообразие от размери включващи най-популярните 16, 17 и 18-ки. Поръчвайки от нас може да разчитате на бърза доставка и експертен съвет! Благодарение на нашата удобна търсачка може да ги филтрирате по брой на дупките, ширина, дълбочина, отвор, както и по марка. Предложенията ни включват модели от най-реномирани брандове като BBS, MAK, Autec, Ronal, Borbet и много други.

Избрани модели Джанти

18 Concave
RC 32
20 Attraction
19 OXSPOKE
RC 27
RC34
14 Oxrock
RC 30
B32
VENTI-R ZV
WOLF
C27

Джанти на най-ниски цени - размери

13
14
15
16
17
18
19
20
21
22

Освен да карат хората да се обръщат след вашата кола, джантите имат и друга важна функция – те оказват влияние върху правилното задвижване на гумите. При разминаване между джанта – гума, обикновено се увеличава разходът на гориво, а често рефлектира и върху стабилността на колата. Всъщност стабилността е друг фактор,който кара хората да преминат към джанти с различен размер. По-големият диаметър при тях се отразява в нископрофилни гуми. Те са предпочитани, защото формата им се запазва до голяма степен при завои, особено, когато скоростта е висока. Вижте какви джанти препоръчва производителя на Вашия автомобил.

Избрани марки джанти

Разполагаме с модели от над 50 марки джанти. Ако търсиш отлично съотношение цена-качество, разгледай нашите топ предложения.

Стоманени джанти

За тези от Вас, които търсят стоманени джанти - предлагаме голямо разнообразие в популярни размери и характеристики, подходящи за почти всички автомобили. Стоманените джанти са бюджетно решение и са по-непретенциозни от алуминиевите. Намерете подходящите за вашия автомобил железни джанти с нашата търсачка, като изберете в полетата за търсене Вид/Марка "Стоманени" или вижте всички стоманени джанти предлагани от Supergumi.BG

Джанти - Често Задавани Въпроси

Как да разбера размера на джантите ми?

Изборът на правилен размер е от ключово значение при покупка на джанти. Има два варианта да разберете правилния размер. 1. Вижте на сегашните си джанти означенията от вътрешната страна. 2. Използвайте нашият каталог с размери на гуми и джанти по марки и модели автомобили за да разберете точния размер.

Какви видове джанти съществуват?

Най-разпространените видове са алуминиевите и стоманените джанти. При първите водещ е дизайна, а при вторите - цената.

Предлагате ли джанти втора употреба?

Не. Предлагаме само нови джанти на утвърдени производители. Повечето от джантите са сертифицирани от водещите авто производители за употреба на техните автомобили.

Продавате ли OEM(оригинални) джанти?

С малки изключения, продаваме предимно афтърмаркет джанти. Някои от брандовете, които предлагаме произвеждат и оригиналните джанти за първоначално вграждане на някои марки автомобили.

Имате ли джанти - реплика?

Джанти - реплики не предлагаме в нашия онлайн магазин. Често тези джанти са със съмнително качество. Ако харесвате някоя оригинална джанта, проверете на нашия сайт дали няма близък по дизайн модел.

Не намирам моя размер джанта. Мога ли да сложа друга?

Ако не намирате желания от Вас модел джанти - консултирайте се с нашия екип. В определени случаи могат да се използват втулки или фланци за да се напасне друг размер джанти към вашия.

Имат ли гаранция?

Да. Всички предлагани от нас джанти имат гаранция срещу производствени дефекти. Щети причинени от неправилна употреба или ударени джанти не се покриват от гаранционните условия.

Новини Джанти

Гуми за мотори - най-поръчваните на supergumi.bg за 2022 година

Гуми за мотори - най-поръчваните на supergumi.bg за 2022 година

Тук ще Ви запознаем с данните за най-търсените гуми за мотор. Данните са на базата на наши поръчки, което дава напълно реална и ясна картина за това какво предпочитат мотоциклетистите в България.

Всесезонни гуми - бюджетен клас 2022

Всесезонни гуми - бюджетен клас 2022

Независимо, че на практика Rotalla беше най-бюджетната марка предлагана в нашият интернет магазин - Supergumi.bg, тя не успява да грабне първото място в нито една от другите ни класации. При този клас всесезонни гуми, съседите Сръбски производители отстъпват първата позиция на производителите от Китай.

Най-поръчваните всесезонни гуми - среден клас в онлайн магазина Supergumi.BG

Най-поръчваните всесезонни гуми - среден клас в онлайн магазина Supergumi.BG

 Ето, че дойде време да подредим на база поръчки и всесезонните гуми от среден клас за 2022-ра година.

Премиум всесезонни гуми - кратка статистика за поръчките Ви през 2022

Премиум всесезонни гуми - кратка статистика за поръчките Ви през 2022

От година на година продажбите на всесезонни гуми се увеличава, но все още са далеч по-скромни от тези на летните и зимните гуми. Все пак като отделен сегмент ще ги засегнем и в нашата кратка статистическа справка за 2022-ра година.

Зимни гуми бюджетен клас - статистика на supergumi.bg за 2022

Зимни гуми бюджетен клас - статистика на supergumi.bg за 2022

Евтино и качествено - има ли такова положение при гумите. На базата на нашите поръчки за 2022 и на обратната връзка от клиенти ще се опитаме да дадем отговор на този въпрос.

Зимни гуми среден клас - какво се случи през 2022

Зимни гуми среден клас - какво се случи през 2022

Според нас това е най-интересният сегмент за анализ на базата на поръчките на supergumi.bg. Вижте класацията на зимни гуми от среден клас на база Вашите поръчки през годината.

Зимни гуми - най-поръчваните марки и модели в Supergumi.BG за 2022 от премиум сегмента

Зимни гуми - най-поръчваните марки и модели в Supergumi.BG за 2022 от премиум сегмента

След като ви запознахме със статистика за най-поръчваните от вас летни гуми за 2022 г., идва ред и на класацията за зимни гуми на база на вашите предпочитания в Supergumi.bg.

Здравейте!
С какво можем да Ви бъдем полезни?

Екипът ни е на разположение в Messenger

Задай въпрос! Обади ни се!

messenger