SuperGumi е доставчик на джанти, предлагащ огромен асортимент! Тук може да откриете разнообразие от размери включващи най-популярните 16, 17 и 18-ки. Поръчвайки от нас може да разчитате на бърза доставка и експертен съвет! Благодарение на нашата удобна търсачка може да ги филтрирате по брой на дупките, ширина, дълбочина, отвор, както и по марка. Предложенията ни включват модели от най-реномирани брандове като BBS, MAK, Autec, Ronal, Borbet и много други.

Избрани модели Джанти

RC 32
RC34
RC 27
RC 30
B32
18 Concave
C27
CW 3
Y
B41
RS4
Uteca (U)

Джанти на най-ниски цени - размери

13
14
15
16
17
18
19
20
21
22

Освен да карат хората да се обръщат след вашата кола, джантите имат и друга важна функция – те оказват влияние върху правилното задвижване на гумите. При разминаване между джанта – гума, обикновено се увеличава разходът на гориво, а често рефлектира и върху стабилността на колата. Всъщност стабилността е друг фактор,който кара хората да преминат към джанти с различен размер. По-големият диаметър при тях се отразява в нископрофилни гуми. Те са предпочитани, защото формата им се запазва до голяма степен при завои, особено, когато скоростта е висока. Вижте какви джанти препоръчва производителя на Вашия автомобил.

Избрани марки джанти

Разполагаме с модели от над 50 марки джанти. Ако търсиш отлично съотношение цена-качество, разгледай нашите топ предложения.

Стоманени джанти

За тези от Вас, които търсят стоманени джанти - предлагаме голямо разнообразие в популярни размери и характеристики, подходящи за почти всички автомобили. Стоманените джанти са бюджетно решение и са по-непретенциозни от алуминиевите. Намерете подходящите за вашия автомобил железни джанти с нашата търсачка, като изберете в полетата за търсене Вид/Марка "Стоманени" или вижте всички стоманени джанти предлагани от Supergumi.BG

Джанти - Често Задавани Въпроси

Как да разбера размера на джантите ми?

Изборът на правилен размер е от ключово значение при покупка на джанти. Има два варианта да разберете правилния размер. 1. Вижте на сегашните си джанти означенията от вътрешната страна. 2. Използвайте нашият каталог с размери на гуми и джанти по марки и модели автомобили за да разберете точния размер.

Какви видове джанти съществуват?

Най-разпространените видове са алуминиевите и стоманените джанти. При първите водещ е дизайна, а при вторите - цената.

Предлагате ли джанти втора употреба?

Не. Предлагаме само нови джанти на утвърдени производители. Повечето от джантите са сертифицирани от водещите авто производители за употреба на техните автомобили.

Продавате ли OEM(оригинални) джанти?

С малки изключения, продаваме предимно афтърмаркет джанти. Някои от брандовете, които предлагаме произвеждат и оригиналните джанти за първоначално вграждане на някои марки автомобили.

Имате ли джанти - реплика?

Джанти - реплики не предлагаме в нашия онлайн магазин. Често тези джанти са със съмнително качество. Ако харесвате някоя оригинална джанта, проверете на нашия сайт дали няма близък по дизайн модел.

Не намирам моя размер джанта. Мога ли да сложа друга?

Ако не намирате желания от Вас модел джанти - консултирайте се с нашия екип. В определени случаи могат да се използват втулки или фланци за да се напасне друг размер джанти към вашия.

Имат ли гаранция?

Да. Всички предлагани от нас джанти имат гаранция срещу производствени дефекти. Щети причинени от неправилна употреба или ударени джанти не се покриват от гаранционните условия.

Новини Джанти

Всесезонни гуми бюджетен клас - поръчки за 2023-та година supergumi.bg

Всесезонни гуми бюджетен клас - поръчки за 2023-та година supergumi.bg

Азия (основно Китай) - властелинът на бюджетният сегмент.

Всесезонни гуми среден клас - поръчки за 2023-та година supergumi.bg

Всесезонни гуми среден клас - поръчки за 2023-та година supergumi.bg

"Златната среда" при всесеознните гуми - вижте какво се случи през 2023-та на supergumi.bg

Всесезонни гуми висок клас - история на поръчките на supergumi.bg за 2023-та година

Всесезонни гуми висок клас - история на поръчките на supergumi.bg за 2023-та година

Разгледайте най-продаваните всесезонни гуми на supergumi.bg за 2023 г.

Зимни бюджетни гуми - какви са тенденциите на пазара според поръчките на supergumi.bg

Зимни бюджетни гуми - какви са тенденциите на пазара според поръчките на supergumi.bg

Сегментът на бюджетните гуми е винаги много интересен. Конкуренцията е висока и предложенията са много. Какво предпочитаха клиентите за евтини зимни гуми за 2023 може да прочетете в тази статия.

Зимни гуми среден клас - какво поръчвахте на supergumi.bg през 2023-та

Зимни гуми среден клас - какво поръчвахте на supergumi.bg през 2023-та

Най-масовият и най-разнообразен сегмент - този на зимните гуми среден клас. Разгледайте какви бяха тенденциите в потребителските нагласи за 2023 година на supergumi.bg

Зимни гуми висок клас за автомобили и джипове - поръчки на supergumi.bg за 2023

Зимни гуми висок клас за автомобили и джипове - поръчки на supergumi.bg за 2023

Започваме “зимния сезон” на гумите за коли и SUV с премиум сегмента - най-скъпите, но и най-качествени гуми!

Гуми за мотоциклети - какво предпочитаха клиентите на supergumi.bg през 2023

Гуми за мотоциклети - какво предпочитаха клиентите на supergumi.bg през 2023

Мото сезонът 2023-та беше силен - много събития, много гума се изтърка, много бира се изпи. Вижте с какви гуми подготвиха своите мотоциклети клиентите на supergumi.bg

Здравейте!
С какво можем да Ви бъдем полезни?

Екипът ни е на разположение в Messenger

Задай въпрос! Обади ни се!

messenger