Доставка с преглед и връщане

Доставка с преглед

Работим с идеята да получите Вашата пратка възможно най-скоро! 

Изпращаме поръчките с опция за преглед преди получаване - услуга, която предлага куриера с цел по-голямо удовлетворение и улеснение на клиента.

Има фактори, от които зависим и които могат да повлияят на изпълнението на доставката. Тези фактори могат да бъдат: различно местонахождение на стоките в наши скадове, климатични условия, доставка до населено място, където куриера обслужва по график само в определени дни в седмицата, натовареност на куриера, грешно подадени данни към куриера, форсмажорни обстоятелства и др. Може да разчитате на едно: към всеки продукт в сайта ще бъде изрично указан срокът на доставка.

Ето някои препоръки за по-лесно и удобно получаване на пратки:

  • Поръчвайте до офис на куриер, ако имате такъв наблизо. От една страна така доставката е по-евтина, от друга реално Вие определяте часа на получаване, като можете да изберете най-удобният за Вас
  • Ако във Вашето населено място няма офис на куриер, моля информирайте се кога са дните за разнос. Ако се затруднявате, можете да се обадите на нас и ние ще Ви помогнем
  • Проследете Вашата пратка чрез номера на товарителницата, който получавате от нас по e-mail
  • Въвеждайте правилно данните си, на кирилица. Посочвайте пощенски код на населеното място, защото има населени места с еднакви имена.

Условия за доставка

Стоките поръчвани през нашия сайт се доставят с куриер, който е лицензиран пощенски оператор за територията на Р България.

Доставката на поръчки до адрес или офис на куриера е за сметка на потребителя.

Цената на доставката е с плаваща цена, която се определя в зависимост от населеното място и съдържанието на поръчката. Сумата се начислява автоматично преди да финализирате своята поръчка и да изберете начин на плащане. 

При избор на начин на плащане "С наложен платеж" се дължи допълнителна такса, която се изчислява и показва в при финализилане на поръчката. 

Стойността на стоките се фактурира от НК Софтуер ООД, както и стойността на куриерските услуги и наложения платеж. 

Доставките са съобразени с работното време на куриера! В неделя и празнични дни доставки не се извършват!

Процес на доставка

1. След потвърждение на поръчката от Ваша страна, информацията, която сте дали при поръчката отива при оператор на supergumi.bg и се обработва. Ще получите автоматично съобщение на вашата електронна поща с описани продуктите, техния брой, размери, цена, адрес и начин на плащане, както и номер на поръчката ви.

2. Поръчките се обработват всеки делничен ден от 09:00 до 16:00 часа. Нашите оператори се свързват с клиента за потвърждение на поръчката на посочения от тях телефон при регистрация. Моля внимателно и точно изписвайте телефона за контакт. Непотвърдена по телефон поръчка не се изпраща. Когато нашият оператор се свърже с Вас може да зададете и всички въпроси, които Ви интересуват.

3. След проверката от страна на оператора, уточняване и коригиране на поръчката, ако е наложително, статуса й ще бъде сменен на ПОТВЪРДЕНА .

4. Срока за доставка от потвърждение на поръчката е до 10 работни дни. След като поръчката се изпрати статуса и се променя на ДОСТАВЕНА.

5. Поръчки получени през събота и неделя, както и празнични дни  се обработват на следващия работен ден.

6. При ненавременна доставка, не се дължи неустойка на клиента, а той от своя страна си запазва правото да откаже поръчката.

7. Всички посочени тук правила са описани в Общите условия на магазина и са съобразени със Закона за Защита на Потребителя и Закона за Електронна Търговия.

 

Приятно пазаруване!

 
Сподели:

Здравейте!
С какво можем да Ви бъдем полезни?

Екипът ни е на разположение в Messenger

Задай въпрос! Обади ни се!

messenger