Гаранция за качество

Всички стоки предлагани на supergumi.bg са нови, произведени по съвременни технологии. Подбираме внимателно доставчиците и продуктите, с които работим и се стремим да предлагаме качествени и маркови стоки от известни производители. В магазина не се предлагат стоки-имитации на оригинални продукти.

Supergumi.bg гарантира, че към момента на изпращане продуктът няма недостатъци, които да намалят стойността му или годността му за обичайна употреба. Клиентът е длъжен да провери цялостта на пратката преди да я приеме и ако установи несъответствие или повреда да я откаже. Ето каква е нашата политика по отношение на качеството:

1. Екипът на supergumi.BG проверява всяка стока за дефекти, преди да Ви я изпрати, но ако все пак има проблем - ще бъдем коректни и ще Ви съдействаме за отстраняването му.

2. Клиентът може да направи рекламация за повреден или некачествено произведен продукт в рамките на гаранционния срок обявен от производителя. Ако такъв не е обявен на сайта supergumi.BG или не е посочен от производителя на етикета на стоката, се приемат законово установените гаранционни срокове за конкретния вид продукт.

3. Дори продукта да не е с дефекти, клиента има право да го върне до 30 дни (спрямо Общите условия) от датата на получаване. Продукта трябва да се върне в търговския си вид, така както клиента го е получил.

4. Разходите за връщането на продукта, когато няма дефект са за сметка на Клиента.

5. При рекламации с дефекти, след изясняване на ситуацията, между клиент и търговец разходите по транспорта на стока с рекламация може да са за сметка на търговеца.

6. Ако търговецът не може да замени продукта, то двете страни се споразумяват за начина на обезщетение - замяна с подобен продукт или връщане на заплатената сума.

За всички останали случаи на рекламация, връщане и спорове се прилагат законовите разпоредби.

Ето какво не можем да Ви гарантираме:

1. Supergumi.bg не гарантира, че всички стоки в интернет магазина отговарят 100% цветово с реалният цвят на стоките. Възможно е поради различни екрани (дисплеи) и цветови схеми, цветовете на стоките в сайта да не отговарят на реалните цветове на същите.

2. Supergumi.bg не гарантира, че всички стоки показани в сайта са в наличност, поради изчерпване на наличности или смяна на доставчици.

Сподели:

Здравейте!
С какво можем да Ви бъдем полезни?

Екипът ни е на разположение в Messenger

Задай въпрос! Обади ни се!

messenger