Всички марки Гуми предлагани от SuperGumi.BG

На тази страница ще откриете пълния списък с производители на гуми, чийто продукти може да поръчате от нас! Групирали сме ги в 4 класа, което ще ви улесни при избора на модел.

Препоръчани от нас

На първо място ще ви препоръчаме няколко марки от среден клас, които благодарение на дългогодишния ни опит сме се убедили, че не отстъпват по ключови характеристики на премиум сегмента. Предлагат доста добро качество на своите летни, зимни и всесезонни модели! Uniroyal са ненадминати с летните си предложения, които държат отлично на мокър терен. Hankook е един от най-бързо разрастващите се брандове, извоювал награди в редица престижни състезания. Nokian имат дългогодишна история в производството на зимни гуми, като те създават и първата зимна гума. Моделите на холандските Vredestein се отличават със страхотна издръжливост и стабилност, а Nexen са новата скрита лимонка на пазара.

Премиум клас

В тази графа ще откриете водещите имена в бранша, чийто лога, най-вероятно, са ви добре познати. Те са утвърдили своето име като стандарт за качество. Едва ли има някой, който да не разпознава човечето на Michelin, или да не е чувал за Good Year , Continental, Bridgestone, Dunlop и Pirelli. Това са брандовете, които налагат тенденциите в тази индустрия, а представянето на техните модели е несравнимо. Все пак качеството идва с цена, а ако бюджета ви е по-нисък вижте следващия раздел - среден клас гуми!

Среден клас

Продукти в среден клас на добра цена. Разбира се, към всеки модел трябва да се подходи индивидуално, но тук определено има предложения, които си заслужават уважението. През последните години все по-често се случва при независимите тестове за безопасност, брандове от средния ценови диапазон да са по-ефективни от премиум марките. Това не бива да ни изненадва съвсем, тъй като голяма част от тях всъщност са собственост на водещите играчи на пазара, които видяхте в горната графа. Това означава, че при производството на техните продукти също се използват най-модерно оборудване, което позволява изработка прецизна до последния детайл.

Бюджетен клас

Последната група определяме като бюджетен клас, но това съвсем не означава, че тук ще намерите лоши продукти, просто са на по-ниска цена спрямо по-голямата част от вече изброените производители. Разбира се тук са отделени и китайски производители на гуми, чийто продукти се оказват съвсем надеждни предвид ниската си цена. Постарали сме се да подберем богат и разнообразен избор от производители, чийто гуми са по-скоро евтини. По-добре поръчайте гуми от нисък клас, от колкото да рискувате, шофирайки с изтъркани гуми втора употреба.

Здравейте!
С какво можем да Ви бъдем полезни?

Екипът ни е на разположение в Messenger

Задай въпрос! Обади ни се!

messenger