Добро представяне на гуми Triangle в престижна класация

Добро представяне на гуми Triangle в престижна класация

Скоро научихме за съществуването на интересна китайска класация на всякакви продукти (включително и гуми за автомобили и джипове), която се базира на потребителски оценки на експолатационните характеристики. Според нас, на подобни класации, що се отнася за автомобилни гуми, трябва да се обръща особено внимание, поради 3 причини:

- Стандарът на живот в Китай се вдига постоянно и потребителите могат да си позволят все по-голям асортимент, спрямо който да си състяват мнение за качествата на дадени гуми за кола
- Китайците се огромна потребителска маса и големият брой мнения формират по-прецизна картина. Има възможност да се вземе под внимание опита на много разнообразни шофьори - на леки коли, SUV, лимузини, спортни и ежедневни автомобили - всички те имат нужда от гуми
- Китай е с огромни мащаби, дори и в рамките на градовете - пробегът на автомобилите е дълъг и интезивен - именно при такива условия най-добре проличават силните и слаби страни на всички гуми за автомобили.

И така да се върнем на темата. Става дума за класацията China Net Promoter Score (C-NPS). В нея популярната марка гуми Triangle Tyre, се нарежда на 4-то място в сегмент "гуми". Това е най-предна позиция спрямо всички китайски гуми, а пред нея са само премиум гуми - Michelin, Pirelli и Bridgestone.

Проучването обхваща над 100 града, потребители между 15 и 65 години - общо близо 3 милиона мнения отностно 10 хиляди продуктa. Изследва се цялосното представяне на гумите, доверието на клиентите към марката и тенденцията да използват същите гуми вбъдеще.

Разгледайте асортимента на гуми Triangle на supergumi.bg

Източник: triangletire.cn