Джанти и гуми на изплащане с 0% лихва

Джанти и гуми на изплащане с 0% лихва
Сподели:

За новия летен сезон ние, от supergumi.bg, сме подготвили за Вас много изгодни предложения за закупуване на гуми и джанти за лек автомобил или SUV. За да бъде пазаруването още по-лесно, заедно с нашите партньори от tbi bank, създадохме 2 варианта за закупуване на джанти и гуми на изплащане без оскъпяване.

За периода 1 март - 31 май можете да закупите с 0% лихва, без оскъпяване:

- Комплект 4 джанти за 4 месеца *

- Комплект 4 гуми с 4 джанти за 6 месеца **

Създайте за лятото нова визия на автомобила с джантите на водещи производители като CMS, MAK, AUTEC, BBS, BORBET, DEZENT, RONAL и много други. Доставяме директно от Европа голям асортимент от нови джанти с гарантиран произход. Разгледайте вариантите за Вашата кола през специализирания конфигуратор по автомобил.

Асортиментът ни наброява над 60 000 предложения за летни, зимни и всесезонни гуми за леки коли и джипове, над 7 000 варианта за лекотоварни (бусове и кемпери). Закупуването на изплащане без оскъпяване ще Ви позволи лесно да ги комбинирате с желаните джанти - разполагаме с над 40 000 оферти.

Пазаруването на изплащане без оскъпяване Ви дава възможност да разпределите равномерно бюджета си и да не се натоварвате с разходи в рамките на един месец, като същевременно не плащате повече. Сега е момента да осъществите отлаганото обновяване на любимата кола!

Можете да се възползвате и от възможността за монтаж на джанти и гуми в наши партньорски сервизи в София, Стара Загора, Бургас и Хасково, като транспорта до тях също се финансира по промоцията. Избраните артикули ще бъдат изпратени директно в гуми центъра, без да се ангажирате с транспорт. Ще получите качествено обслужване и дoбри съвети.

 

Важна информация за условията на промоцията:

- * Необходимо е закупуването на 4 или повече джанти. Не се изисква да бъдат еднаква марка, модел или размер.
- ** За да се възползвате от тази възможност, в количката за пазаруване на supergumi.bg трябва да присъстват минимум 4 броя джанти. Гумите трябва да са 4 или повече, като не се изисква да са еднаква марка, модел или размер, както и да бъдат съвместими и същия брой като джантите от поръчката.
- Периодът на промоцията е от 01.03.2023 до 31.05.2023
- Изисква се одобрение за финансиране от tbi bank за финансиране с 0% лихва, като supergumi.bg не носи отговорност при отказ на такова
- По отношение на сроковете за доставка, гаранция за наличност и други параметри на артикулите, важат стандартните Общи условия на сайта supergumi.bg
- Важи за покупки на джанти за 4 месечен срок на изплащане или джанти + гуми за 6-месечен срок на изплащане с 0% лихва, такси и ГПР.
- Пример: За поръчка с цена 400лв. и 4-месечен срок на изплащане клиентът заплаща 4 равни месечни вноски по 100лв., ГЛП 0%, ГПР 0%.Общата дължима сума, която клиентът трябва да заплати, е 400лв.

За повече информация, свържете се с нас на телефон 0877171118

Намери своите джанти сега

Още Новини

Джанти и гуми на изплащане с 0% лихва

Джанти и гуми на изплащане с 0% лихва

За новия летен сезон ние, от supergumi.bg, сме подготвили за Вас много изгодни предложения за закупуване на гуми и джанти за лек автомобил или SUV. За да бъде пазаруването още по-лесно, заедно с нашите партньори от tbi bank, създадохме 2 варианта за закупуване на джанти и гуми на изплащане без оскъпяване.

Нови модели летни гуми 2023

Нови модели летни гуми 2023

Вижте новите модели от водещи производители на летни гуми за сезон лято 2023 г. Кратко резюме на Bridgestone Turanza 6, Continental Premium Contact 7, Hankook iON и Kumho Crugen EV HP71.

Гуми за мотори - най-поръчваните на supergumi.bg за 2022 година

Гуми за мотори - най-поръчваните на supergumi.bg за 2022 година

Тук ще Ви запознаем с данните за най-търсените гуми за мотор. Данните са на базата на наши поръчки, което дава напълно реална и ясна картина за това какво предпочитат мотоциклетистите в България.

Здравейте!
С какво можем да Ви бъдем полезни?

Екипът ни е на разположение в Messenger

Задай въпрос! Обади ни се!

messenger