Джанти и гуми на изплащане с 0% лихва

Джанти и гуми на изплащане с 0% лихва
Сподели:

За новия летен сезон ние, от supergumi.bg, сме подготвили за Вас много изгодни предложения за закупуване на гуми и джанти за лек автомобил или SUV. За да бъде пазаруването още по-лесно, заедно с нашите партньори от tbi bank, създадохме 2 варианта за закупуване на джанти и гуми на изплащане без оскъпяване.

За периода 1 март - 31 май можете да закупите с 0% лихва, без оскъпяване:

- Комплект 4 джанти за 4 месеца *

- Комплект 4 гуми с 4 джанти за 6 месеца **

Създайте за лятото нова визия на автомобила с джантите на водещи производители като CMS, MAK, AUTEC, BBS, BORBET, DEZENT, RONAL и много други. Доставяме директно от Европа голям асортимент от нови джанти с гарантиран произход. Разгледайте вариантите за Вашата кола през специализирания конфигуратор по автомобил.

Асортиментът ни наброява над 60 000 предложения за летни, зимни и всесезонни гуми за леки коли и джипове, над 7 000 варианта за лекотоварни (бусове и кемпери). Закупуването на изплащане без оскъпяване ще Ви позволи лесно да ги комбинирате с желаните джанти - разполагаме с над 40 000 оферти.

Пазаруването на изплащане без оскъпяване Ви дава възможност да разпределите равномерно бюджета си и да не се натоварвате с разходи в рамките на един месец, като същевременно не плащате повече. Сега е момента да осъществите отлаганото обновяване на любимата кола!

Можете да се възползвате и от възможността за монтаж на джанти и гуми в наши партньорски сервизи в София, Стара Загора, Бургас и Хасково, като транспорта до тях също се финансира по промоцията. Избраните артикули ще бъдат изпратени директно в гуми центъра, без да се ангажирате с транспорт. Ще получите качествено обслужване и дoбри съвети.

 

Важна информация за условията на промоцията:

- * Необходимо е закупуването на 4 или повече джанти. Не се изисква да бъдат еднаква марка, модел или размер.
- ** За да се възползвате от тази възможност, в количката за пазаруване на supergumi.bg трябва да присъстват минимум 4 броя джанти. Гумите трябва да са 4 или повече, като не се изисква да са еднаква марка, модел или размер, както и да бъдат съвместими и същия брой като джантите от поръчката.
- Периодът на промоцията е от 01.03.2023 до 31.05.2023
- Изисква се одобрение за финансиране от tbi bank за финансиране с 0% лихва, като supergumi.bg не носи отговорност при отказ на такова
- По отношение на сроковете за доставка, гаранция за наличност и други параметри на артикулите, важат стандартните Общи условия на сайта supergumi.bg
- Важи за покупки на джанти за 4 месечен срок на изплащане или джанти + гуми за 6-месечен срок на изплащане с 0% лихва, такси и ГПР.
- Пример: За поръчка с цена 400лв. и 4-месечен срок на изплащане клиентът заплаща 4 равни месечни вноски по 100лв., ГЛП 0%, ГПР 0%.Общата дължима сума, която клиентът трябва да заплати, е 400лв.

За повече информация, свържете се с нас на телефон 0877171118

Намери своите джанти сега

Още Новини

Yokohama представи Geolandar A/T4

Yokohama представи Geolandar A/T4

Подобрена устойчевост както на мокро, така и извън пътя (OFF-Road)

Bridgestone представи новата всесезонна гума Turanza 6

Bridgestone представи новата всесезонна гума Turanza 6

Първокласна производителност, удобство и безопасност – дори при непредвидими условия.

Всесезонни гуми бюджетен клас - поръчки за 2023-та година supergumi.bg

Всесезонни гуми бюджетен клас - поръчки за 2023-та година supergumi.bg

Азия (основно Китай) - властелинът на бюджетният сегмент.

Здравейте!
С какво можем да Ви бъдем полезни?

Екипът ни е на разположение в Messenger

Задай въпрос! Обади ни се!

messenger