Гуми Hankook Ventus S1 Evo 3 за BMW i4

Гуми Hankook Ventus S1 Evo 3 за BMW i4
Сподели:

С излизането на пазара на нов модел автомобил, който освен с нови технологии, е зареден и с голям емоционален заряд - изключително важно е кой производител ще има възможността да предостави гумите за първоначално вграждане. BMW i4 несъмнено е такъв автомобил. Когато на бял свят се появи нещо подобно, всички детайли се разглеждат и обсъждат - както от "феновете", така и от "противниците". BMW i4 - нов, красив, бърз, провокативен... електрически! Няма мениджър на компания за производство на гуми, който не би останал пре-доволен от това именно неговата марка да се появи редом до колата.

В случая с BMW i4, са избрани летни гуми Hankook Ventus S1 Evo 3. Въпреки, че компанията Hankook (за разлика други, например Michelin) не е обявяла официално, че има специална програма за развойна дейност по съзвадаване на гуми за електомобили, явно германците са преценили, че Ventus S1 Evo 3 е достатъчно добър за да допълни целия пакет.

Автомобилните гуми Hankook Ventus S1 Evo 3, които са предназначени за използване през лятото, се позиционират в класа на т.нар. "ултра производителни" гуми - ultra high performance (UHP). BMW i4 определено има нужда от такива параметри - от производителя се цитират порядъци от над 500 конски сили мощност и ускорение до 100 км/ч под 4 секунди - това дава нов смисъл на израза "да нагъва асфалта". От друга страна, както знаем, такива спортни постижения изискват много енергия. Съхранението на последната, за по-дълъг пробег, все още е слаба страна на електрическите коли - никоя не може да си позволи гумите да усилват този недостатък. Очевдидно летните гуми Hankook Ventus S1 Evo 3 се справят добре и по този показател.

За конкретното BMW i4 са предвидени размери 18 и 19 инча, като има варианти за "спорт пакет" и еднакви на 4-те колела. Отделно може да се избира и runflat.

След всички суперлативи, които написахме, идва и наистина най-приятната част: въпреки неоспоримите си качества, летните гуми Hankook Ventus S1 Evo 3 далеч не са сред най-скъпите гуми в сегмента. Дори напротив, цените им са доста приемливи, на фона на това, което предлагат. Без да имате най-новата електрическа бегачка от BMW, можете да снабдите автомобила си с едни наистина добри зимни гуми на много добра цена на supergumi.bg.

Източник: hankooktire.com

Още Новини

Bridgestone обяви появата на новата Potenza Race

Bridgestone обяви появата на новата Potenza Race

Bridgestone Potenza Race е върховната гума от серията

Бързо и лесно плащане с кредитна или дебитна карта

Бързо и лесно плащане с кредитна или дебитна карта

Вече е по-лесно да заплатиш избраните гуми или джанти със своята банкова карта. Сигурно и удобно пазаруване в Supergumi.BG.

Гуми Vredestein Quatrac са серийно оборудване за новото Volkswagen Caddy

Гуми Vredestein Quatrac са серийно оборудване за новото Volkswagen Caddy

Компанията майка Apollo Tyres залага много на този всесезонен Vredestein като цяло

Здравейте!
С какво можем да Ви бъдем полезни?

Екипът ни е на разположение в Messenger

Задай въпрос! Обади ни се!

messenger