Гуми за мотоциклети - какво предпочитаха клиентите на supergumi.bg през 2023

Гуми за мотоциклети - какво предпочитаха клиентите на supergumi.bg през 2023
Сподели:

Този сезон, сегментът "гуми за мотори" на supergumi.bg със сигурност не изненадва с продължаващата тенденция от 2022 година. Започнатото засилване на търсенето още през началото на януари свидетелства за интензивният интерес и грижа, която мотоциклетистите проявяват към безопасността и подготовката на своите мотори преди началото на сезона.

Богатият календар със събития, посветени на мото-културата, допълнително подпомогна този тренд. Концерти и мото съборища събуждат страстта на мото маниаците, които се подготвят активно за предстоящите събития. Приоритетът за качествени гуми за мотори се превръща в ключов елемент от тяхната подготовка, като изборът им влияе директно на сигурността и удовлетворението от карането.

Важно е да се отбележи, че търсенето на моторджийски гуми не остава ограничено само в периода преди събитията. През цялата година мотоциклетистите проявяват интерес и изисквания към гумите, като знаят, че те са от решаващо значение за безопасното управление на мотора. Сцеплението и устойчивостта на гумите на пътя са от особено значение, осигурявайки стабилност при всякакви условия и предпазвайки от удари и неизправности по пътя.

Така, продължавайки с постоянно растящата грижа за безопасността и качеството на моторджийските гуми, supergumi.bg се утвърждава като надежден партньор за мотоциклетистите, които ценят най-доброто за своите превозни средства.

Да се запознаем с резултатите за 2023-та по марки:

1. PIRELLI

2. MICHELIN

3. METZELER

4. CONTINENTAL

5. BRIDGESTONE

6. DUNLOP

7. AVON

8. HEIDENAU

 

… и по модели

1. MICHELIN Road 6

2. PIRELLI Diablo Rosso II

3. HEIDENAU K 66

4. CONTINENTAL ContiRoadAttack 4

5. MICHELIN City Extra

6. PIRELLI Scorpion Rally

7. METZELER ME 888 Marathon Ultra

8. MICHELIN City Grip 2

9. PIRELLI Diablo Supercorsa SP

10. PIRELLI Angel GT

Като хвърлим бърз поглед на статия от миналата година, виждаме че в челната тройка няма промяна. PIRELLI, MICHELIN, METZELER запазват позициите си, като и разликите не са особено големи. По-надолу CONTINENTAL и BRIDGESTONE разменят местата си спрямо 2022-ра за 4-то и 5-то място, както и DUNLOP и AVON за 6-то и 7-мо. Като цяло същите играчи, сходни предпочитания при поръчка на гуми за мотор. Както сме споменавали, отсъствието на китайски производители в каталога на предлаганите от supergumi.bg моторджийски гуми, допринася за това сред марките да няма ясно изразен фаворит на база значително по-ниска цена.

При подреждането по модели, отново виждаме, че там е модел на MICHELIN, на които отново за малко им убягна първото място по марки. Най-поръчваната гума за мотор за 2023 година е MICHELIN Road 6. Следва PIRELLI Diablo Rosso II, която беше на тази позиция и миналата година. Надолу в класацията има и други модели моторджийски гуми на PIRELLI, включително и гуми за скутер. Благодарение на това разнообразие марката печели първото място при производителите.

Определено изненада е третото място на HEIDENAU K 66 - явно моделът е събрал предпочитанията към марката като цяло.

Популярни модели завършват класацията. Въпреки, че не е на челните места, искаме да обърнем специално внимание на METZELER ME 888 Marathon Ultra. Причината да е по-надолу в класацията не е липса на качества, напротив. Тази гума за мотор е доста скъпа, но Ви уверяваме, че си заслужава. Предпочита се основно за задна на по-големи и тежки мотори.

Въпреки, че няма изненади и сериозни размествания спрямо 2022-ра, много се надяваме тази статистическа информация за гумите за мотор за 2023-та да е от полза за Вас. Напомняме, че това са напълно реални данни на базата на нашите поръчки за моторджийски гуми през годината - единствено и само спрямо предпочитанията на хората, които най-много разбират - българските мотоциклетисти. Безаварийно!

Още Новини

Всесезонни гуми среден клас - поръчки за 2023-та година supergumi.bg

Всесезонни гуми среден клас - поръчки за 2023-та година supergumi.bg

"Златната среда" при всесеознните гуми - вижте какво се случи през 2023-та на supergumi.bg

Всесезонни гуми висок клас - история на поръчките на supergumi.bg за 2023-та година

Всесезонни гуми висок клас - история на поръчките на supergumi.bg за 2023-та година

Разгледайте най-продаваните всесезонни гуми на supergumi.bg за 2023 г.

Зимни бюджетни гуми - какви са тенденциите на пазара според поръчките на supergumi.bg

Зимни бюджетни гуми - какви са тенденциите на пазара според поръчките на supergumi.bg

Сегментът на бюджетните гуми е винаги много интересен. Конкуренцията е висока и предложенията са много. Какво предпочитаха клиентите за евтини зимни гуми за 2023 може да прочетете в тази статия.

Здравейте!
С какво можем да Ви бъдем полезни?

Екипът ни е на разположение в Messenger

Задай въпрос! Обади ни се!

messenger