Награда "Good Design" за Cooper Tires

Награда

Американската награда за „Добър Дизайн“ в категория гуми беше спечелена от моделите на Cooper Tires. Конкурсът се организира от The Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design съвместно с European Centre for Architecture, Art, Design and Urban Studies. Престижното отличие беше присъдено на продуктите от серията „Discoverer AT3“ и „Discoverer True North“, които се конкурираха с още над 900 продукта. 

Гамата на Discoverer AT3 включва летни, зимни и всесезонни модели, като сред тях собствениците на SUV, джипове и пикапи ще открият качествени "all terrain" гуми.

Discoverer True North са зимни гуми предлагащи надеждно сцепление, сигурност и дизайн осигуряващ стабилност при тежки зимни условия. Изключително тихи, благодарение на някои от иновациите, които марката прилага в продуктите си. Друг плюс на моделите от тази гама е подобрената им защита срещу "черния лед", който е изключително опасен и често срещан през зимните сезони.

Двата класа са разработени, съобразно очакванията и изискванията на крайните потребители, като компанията до голяма степен се е съобразила с мнението им. Не е случаен фактът, че Cooper e четвъртият най-любим доставчик на гуми според анкета на потребителите в САЩ. Добрите отзвуци и наградите, са ясен сигнал за това, че Cooper са поели на прав път, предлагайки иновативни продукти със супер представяне при изпитанията.