Nokian Hakkapeliitta® 10 - най-новият модел с шипове

Nokian Hakkapeliitta® 10 - най-новият модел с шипове

В началото на 2021 г. най-северно разположеният производител на гуми в света представя новия си продукт: гумите Nokian Hakkapeliitta 10 с шипове, за леки автомобили и джипове. За първи път в тази серия гуми е разработена специална версия за електрически коли и хибриди. Също за първи път Nokian Tyres представя и модел, специално пригоден за Русия: гумата Nokian Hakkapeliitta 10p.

Зимните гуми Nokian Hakkapeliitta са известни като еталон за безопасност и екологичност. Следващото поколение показва технология с двоен шип, която е подходяща за всякакви зимни условия и предлага добро сцепление и контрол върху управлението на лед, сняг и чисти пътища. Обърнато е и специално внимание на комфорта при шофиране. Според производителя, този модел ще покаже, че зимните гуми с шипове от следващо поколение също така могат да бъдат и безшумни.

Nokian Hakkapeliitta е водещата марка за зимни гуми в скандинавските страни и Русия. Висококачествените гуми Nokian Hakkapeliitta използват най-новите технологии в областта и се очаква да подобрят значително продажбите на компанията и в други части на Европа.

В допълнение към зимните гуми Nokian Hakkapeliitta, Nokian Tyres представя и новите зимни гуми Nokian Nordman 8 и Nokian Nordman 8 SUV. Продуктовата серия Nokian Nordman предлага отлично съотношение цена-качество. Заедно с гумите Nokian Hakkapeliitta, които представят най-високото ниво на първокласни гуми по отношение на производителността и безопасността, допълват продуктовата гама на Nokian Tyres за различни целеви групи потребители. Ключовите пазари за двете линии продукти са скандинавските страни, Русия и Северна Америка.

Новите продукти ще започнат да се доставят за търговците на дребно през пролетта на 2021 г. Големият избор на размери ще бъде на разположение на потребителите за зимния сезон 2021.

Източник: www.nokianrenkaat.fi