Нов модел на всесезонни гуми Vredestein

Нов модел на всесезонни гуми Vredestein
Сподели:

Преди дни бяха обявени подробности за новата гума Vredestein Quatrac Pro+. Това е специална всесезонна гума за високопроизводителни автомобили и SUV, която се отличава с отлично сцепление, издръжливост и ефективност. Гумата ще бъде достъпна на пазара в цяла Европа от август и ще се предлага в 108 размера от 17 до 22 инча.
Новата гума предлага същите размери като популярната Vredestein Quatrac Pro (която ще продължи да се предлага), което означава, че марката ще продължи да предлага най-широкото портфолио от всесезонни гуми на пазара.
Vredestein Quatrac Pro+ предлага най-доброто в класа сцепление на мокри пътища и в сравнение с Quatrac Pro, осигурява 5% по-добро сцепление на сняг и намалява съпротивлението при търкаляне също с 5%, което води до по-голяма горивна ефективност. Това се постига чрез подобрения в дизайна на протектора и новата смес на каучука.
По-широките надлъжни канали на гумата позволяват по-бързото оттичане на водата, а ламелите в центъра на протектора подобряват пулверизирането и предотвратяват аквапланинга. Новата смес включва полимери от ново поколение и висок процент силициев диоксид и смола, които подобряват сцеплението на мокри повърхности и гарантират по-добра управляемост и стабилност на сняг и дъжд.
Гумата има здрави външни бордове, които осигуряват по-голяма стабилност при завиване. Те също така са достатъчно меки, за да са гъвкави при много студени условия, което увеличава сцеплението върху сняг. На страничната си стена гумата носи символа с трите планински върха и снежинка, който потвърждава нейната ефективност при всякакви метеорологични условия и способността й да се справя през зимата.
В сравнение с Quatrac Pro, Quatrac Pro+ използва също 1,5% повече устойчиви материали, в съответствие с дългосрочните екологични цели на марката.
Vredestein Quatrac Pro+ е резултат от 30-годишни иновации на европейския пазар за всесезонни гуми. Тази последна версия представя нови съединения и дизайнерски характеристики, които подобряват предлаганите възможности. Компанията е постигнала това, като подобри производителността си чрез научни изследвания и разработки в Холандия и предлага впечатляващ избор от размери, включително и за големи джанти.
От 1993 г. Vredestein разработва всесезонни гуми и се превърна в пионер в този сегмент. В допълнение към Quatrac Pro+, още се предлагат и три други модела: Vredestein Quatrac, Quatrac Pro и Quatrac Pro EV, която е първата всесезонна гума, предназначена специално за електрически автомобили и хибриди, за което вече ви информирахме.

Източник: vredestein.co.uk

Още Новини

Всесезонни гуми среден клас - поръчки за 2023-та година supergumi.bg

Всесезонни гуми среден клас - поръчки за 2023-та година supergumi.bg

"Златната среда" при всесеознните гуми - вижте какво се случи през 2023-та на supergumi.bg

Всесезонни гуми висок клас - история на поръчките на supergumi.bg за 2023-та година

Всесезонни гуми висок клас - история на поръчките на supergumi.bg за 2023-та година

Разгледайте най-продаваните всесезонни гуми на supergumi.bg за 2023 г.

Зимни бюджетни гуми - какви са тенденциите на пазара според поръчките на supergumi.bg

Зимни бюджетни гуми - какви са тенденциите на пазара според поръчките на supergumi.bg

Сегментът на бюджетните гуми е винаги много интересен. Конкуренцията е висока и предложенията са много. Какво предпочитаха клиентите за евтини зимни гуми за 2023 може да прочетете в тази статия.

Здравейте!
С какво можем да Ви бъдем полезни?

Екипът ни е на разположение в Messenger

Задай въпрос! Обади ни се!

messenger