Нов модел на всесезонни гуми Vredestein

Нов модел на всесезонни гуми Vredestein
Сподели:

Преди дни бяха обявени подробности за новата гума Vredestein Quatrac Pro+. Това е специална всесезонна гума за високопроизводителни автомобили и SUV, която се отличава с отлично сцепление, издръжливост и ефективност. Гумата ще бъде достъпна на пазара в цяла Европа от август и ще се предлага в 108 размера от 17 до 22 инча.
Новата гума предлага същите размери като популярната Vredestein Quatrac Pro (която ще продължи да се предлага), което означава, че марката ще продължи да предлага най-широкото портфолио от всесезонни гуми на пазара.
Vredestein Quatrac Pro+ предлага най-доброто в класа сцепление на мокри пътища и в сравнение с Quatrac Pro, осигурява 5% по-добро сцепление на сняг и намалява съпротивлението при търкаляне също с 5%, което води до по-голяма горивна ефективност. Това се постига чрез подобрения в дизайна на протектора и новата смес на каучука.
По-широките надлъжни канали на гумата позволяват по-бързото оттичане на водата, а ламелите в центъра на протектора подобряват пулверизирането и предотвратяват аквапланинга. Новата смес включва полимери от ново поколение и висок процент силициев диоксид и смола, които подобряват сцеплението на мокри повърхности и гарантират по-добра управляемост и стабилност на сняг и дъжд.
Гумата има здрави външни бордове, които осигуряват по-голяма стабилност при завиване. Те също така са достатъчно меки, за да са гъвкави при много студени условия, което увеличава сцеплението върху сняг. На страничната си стена гумата носи символа с трите планински върха и снежинка, който потвърждава нейната ефективност при всякакви метеорологични условия и способността й да се справя през зимата.
В сравнение с Quatrac Pro, Quatrac Pro+ използва също 1,5% повече устойчиви материали, в съответствие с дългосрочните екологични цели на марката.
Vredestein Quatrac Pro+ е резултат от 30-годишни иновации на европейския пазар за всесезонни гуми. Тази последна версия представя нови съединения и дизайнерски характеристики, които подобряват предлаганите възможности. Компанията е постигнала това, като подобри производителността си чрез научни изследвания и разработки в Холандия и предлага впечатляващ избор от размери, включително и за големи джанти.
От 1993 г. Vredestein разработва всесезонни гуми и се превърна в пионер в този сегмент. В допълнение към Quatrac Pro+, още се предлагат и три други модела: Vredestein Quatrac, Quatrac Pro и Quatrac Pro EV, която е първата всесезонна гума, предназначена специално за електрически автомобили и хибриди, за което вече ви информирахме.

Източник: vredestein.co.uk

Още Новини

Зимни гуми Triangle WinterX TW401

Зимни гуми Triangle WinterX TW401

Нов модел от една от най-продаваните ни марки

Гуми за електромобили от Yokohama

Гуми за електромобили от Yokohama

Японската марка за гуми за коли е поредният производител, който анонсира специални предложения за сегментa

 

Нови високоефективни зимни гуми от Petlas

Нови високоефективни зимни гуми от Petlas

Petlas представи своето следващо поколение високоефективни зимни гуми, SnowMaster 2 Sport

Здравейте!
С какво можем да Ви бъдем полезни?

Екипът ни е на разположение в Messenger

Задай въпрос! Обади ни се!

messenger