Нови високоефективни зимни гуми от Petlas

Нови високоефективни зимни гуми от Petlas
Сподели:

Petlas представи своето следващо поколение високоефективни зимни гуми, SnowMaster 2 Sport, в усилието си да преследва средният и висок клас марки.
Това е най-новото предложение от Petlas, което подчертава ангажимента на компанията към иновациите, безопасността и производителността в индустрията на гумите.

Главният приоритет на Petlas е безопасността и контрола, и новата гума SnowMaster 2 Sport е разработена с тази цел. Тя осигурява кратък спирачен път и отлично управление на заснежени пътища, предоставяйки увереност и надеждност на водачите.

Една от ключовите особености на SnowMaster 2 Sport е новият дизайн на протектора. Той представя иновативна асиметрична шарка, която значително подобрява адаптивността на гумата в различни пътни условия. Този уникален дизайн осигурява максимален контакт с пътя, стабилност и сцепление, независимо от условията на автомобилното платно.

Новият модел зимна гума също така се отличава с повишена безопасност при завиване и устойчивост на износване. Това е постигнато чрез по-широка външна страна на протектора и подсилени бордове, които осигуряват стабилност и издръжливост, дори и при преминаване на по-трудни завои.

Освен в заснежени условия, Petlas SnowMaster 2 Sport е проектирана да предлага изключителна производителност и на мокри и кишави пътища. Три периферни канала осигуряват ефективно отвеждане на вода и сняг при високи скорости, което гарантира по-безопасно и контролирано шофиране.

С представянето на SnowMaster 2 Sport, Petlas потвърждава своята ангажираност към постоянния напредък в технологията на гумите. Нескрити са амбициите на марката за преминаване от бюджетният към средният клас.

 

Източник: www.petlas.com

Още Новини

Зимни гуми Triangle WinterX TW401

Зимни гуми Triangle WinterX TW401

Нов модел от една от най-продаваните ни марки

Гуми за електромобили от Yokohama

Гуми за електромобили от Yokohama

Японската марка за гуми за коли е поредният производител, който анонсира специални предложения за сегментa

 

Нови високоефективни зимни гуми от Petlas

Нови високоефективни зимни гуми от Petlas

Petlas представи своето следващо поколение високоефективни зимни гуми, SnowMaster 2 Sport

Здравейте!
С какво можем да Ви бъдем полезни?

Екипът ни е на разположение в Messenger

Задай въпрос! Обади ни се!

messenger