Новият Nissan Pathfinder ще използва гуми Kumho

Новият Nissan Pathfinder ще използва гуми Kumho

През месец май на настоящата 2021 година на пазара се появи новата, пета генерация на най-известният SUV на Nissan - Pathfinder. Като модел, който е доста популярен и към всяко следващо поколение има все по-големи очаквания - не е без значение с какви гуми за първоначално вграждане ще се появи. Това е много добър "атестат" за всяка марка гуми за коли и джипове.

Споразумението е Nissan Pathfinder да се оборудва с гуми Kumho Crugen HP71, размер 255/60R18. Серията Crugen е специално разработена за т.нар. "градски SUV" и с годините се наложи като модел гуми за джипове, които се използват предимно на асфалт. Гумите са съобразени с по-високата маса на тези автомобили. Усилените странични бордове и широките периферни канали осигуряват стабилно поведение на пътя, осигуряват отвеждане на водата при мокър път и предотвратяват аквапланинг. Тези отличителни характеристики правят Kumho Crugen HP71 идеалният избор за тежки машини като Pathfinder и други в този клас.

Тези гуми ще се произвеждат в САЩ за пазара отвъд океана, но са доказателство, че марката има премиум продукти, на които клиентите могат да се доверят. Портфолиото на Kumho включва още първоначално вграждане на модели на водещи производители, сред които Audi, BMW, Jeep, Mercedes-Benz, Renault, SEAT, Skoda и Volkswagen.

Източник: www.kumhotyre.co.uk