Представяме ви Nokian Tyres Snowproof Family - Новата флагманска гама зимни гуми

Представяме ви Nokian Tyres Snowproof Family - Новата флагманска гама зимни гуми
Сподели:

Финландската компания за висококачествени гуми Nokian Tyres представя своята нова флагманска серия зимни гуми, като обновява своето зимно портфолио за региона на Централна Европа. Тази разширена и подобрена серия гуми, наименувана Nokian Tyres Snowproof, включва четири модела и обхваща широка гама от размери - от компактни семейни автомобили до големи и тежки SUV-и. Интересното нововъведение за шофьорите в Централна Европа е технологията SilentDrive™.
Новата фамилия Nokian Tyres Snowproof е специално разработена за шофьорите в Централна Европа, предоставяйки им безкомпромисно представяне при сняг, дъжд и лоши условия. Главната характеристика на тази серия гуми е изключителната сигурност при всякакви условия на пътя. Те осигуряват усещане за контролирано и предвидимо шофиране, независимо дали сте на магистрала, в гъст градски трафик или на извиващи алпийски пътища.
В гамата се включват два модела - Nokian Tyres Snowproof 2 за леки автомобили и Nokian Tyres Snowproof 2 SUV за спортни модели и кросоувъри. Тези гуми са проектирани с оглед на максимална безопасност, предоставяйки изключително сцепление през зимата, стабилност и комфорт при шофиране. Технологичните подобрения, оптимизираният дизайн на грайфера и строгите тестове гарантират висока производителност и надеждност.

Технологията SilentDrive™, която успешно се използва в зимните гуми на Nokian Tyres за скандинавския пазар, е проектирана с акцент върху екологичността и комфорта по време на шофиране. Тя постига изключително ниско ниво на шум чрез добавяне на тънък слой акустична пяна към вътрешната част на гумата. Тази SilentDrive™ технология ще бъде достъпна в избрани размери от модела Snowproof 2 SUV.
Освен новите модели, серията Snowproof също включва подобрения вече познат като WR Snowproof, който ще се предлага като Nokian Tyres Snowproof 1. Този модел е насочен към леки автомобили и подобренията в него са особено налице при мокри условия. Стилните и спортни гуми Nokian Tyres Snowproof P продължават да задоволяват нуждите на сегмента с висока производителност на пазара.

Още Новини

Зимни гуми Triangle WinterX TW401

Зимни гуми Triangle WinterX TW401

Нов модел от една от най-продаваните ни марки

Гуми за електромобили от Yokohama

Гуми за електромобили от Yokohama

Японската марка за гуми за коли е поредният производител, който анонсира специални предложения за сегментa

 

Нови високоефективни зимни гуми от Petlas

Нови високоефективни зимни гуми от Petlas

Petlas представи своето следващо поколение високоефективни зимни гуми, SnowMaster 2 Sport

Здравейте!
С какво можем да Ви бъдем полезни?

Екипът ни е на разположение в Messenger

Задай въпрос! Обади ни се!

messenger