Тунинг джанти Japan Racing вече и тук на SuperGumi!

Тунинг джанти Japan Racing вече и тук на SuperGumi!

Супер новини за феновете на тунинга! На страниците на SuperGumi.bg вече може да откриете джантите Japan Racing. Техните модели се отличават с по-агресивната си визия, както и богатата цветова гама, в която ще откриете всеки модел. Дизайнът на повечето продукти е вдъхновен и изработен в типично японски стил, но колекцията им предлага и по-изчистени и загладени модели, характерни за европейския пазар.

Феновете на спортните коли ще открият наистина отличаващи се предложения в ярки цветове, които все едно са извадени от филма „Бързи и Яростни“. 

Огромният интерес към марката е следствие на това, че джантите им са на доста добра цена, за качеството, което предлагат. Едно от основните преимущества на JR wheels е, че предлагат широка гама от продукти, които могат да се персонализират според нуждите на купувача.

При доста от моделите междуболтовото разстояние и офсета варират между няколко размера, като клиентът има възможността да посочи точно специфичния размер, който търси. За по-неопитните сред вас, които искат да освежат вида на своя автомобил, но не са сигурни какъв модел джанти трябва да поръчат имаме перфектно решение и улеснение. Може да използвате нашата търсачка по автомобил, като е нужно просто да въведете марка, модел и година на производство. От там с 1 клик ще достигнете до списък включващ всички модели джанти в размер подходящ за вашата кола. 

Нещо важно, което не бива да забравятe е, че винаги може да се консултирате с нашия екип от специалисти при изборът на нови джанти. Наясно сме, че при изборът на такъв тип продукт, чието основно предназначение е естетическо се нуждаете от съвсем ясна представа как изглежда и дали ще пасне добре на вашия автомобил.

Същевременно джантите имат доста специфики, които трябва да се вземат предвид при избора, особено ако решите да направите промяна в размера. Добрите новини са, че ние винаги сме насреща и ще ви помогнем с компетентно мнение и съвет!