Всесезонни гуми - бюджетен клас 2022

Всесезонни гуми - бюджетен клас 2022
Сподели:

ИМПЕРИЯТА ОТВРЪЩА НА УДАРА
Навярно това ви напомня за епизод V от Междузвездни войни, но НЕ, това са данните за най-поръчваните Бюджетни Всесезонни гуми за 2022!
Не случайно избираме това начало. Независимо, че на практика Rotalla беше най-бюджетната марка предлагана в нашият интернет магазин - Supergumi.bg, тя не успява да грабне първото място в нито една от другите ни класации. При този клас всесезонни гуми, съседите Сръбски производители са “на колене” и отстъпват първата позиция на производителите от Китай.

Да видим резултатите:

 1. ROTALLA SETULA 4 SEASON RA03
 2. KORMORAN / TIGAR / RIKEN  ALL SEASON
 3. GOOD RIDE Z 401
 4. GRIPMAX SUREGRIP A/S
 5. PETLAS ALL SEASON PT565
 6. TRACMAX TRAC SAVER
 7. NOVEX ALL SEASON 3E
 8. HIFLY ALL-TURI 221
 9. APLUS A909 ALL SEASON
 10. AUSTONE SP401

 

Rotalla с моделът си SETULA 4 SEASON RA03 е най-предпочитаната бюджетна всесезонна гума за изминалата 2022 г. според вашите поръчки. Тя измества тоталният “хит” от съседна Сърбия с един път и половина повече поръчки. Въпреки това данните показват, че KORMORAN / TIGAR / RIKEN изобщо не са се “дали лесно”.

Следват отново двама също силно изявени Китайски производители с доказано добро съотношение между цена и качество и за сравнение те предхождат с почти двойно повече търсене следващият в класирането, дори и тук при бюджетните решения.

На пета позиция поставихте Турският Petlas с модел ALL SEASON PT565, който се радва на значително по високи резултати в сравнение с класиранията до момента. Следващите пет места заемат отново изцяло призводителите от Китай, като тяхното качество също не трябва да се подценява, но цената оказва своите влияния крайните резултати.

При общата класация с производителите се наблюдава една единствена промяна, нека погледнем:

 1. ROTALLA
 2. KORMORAN / TIGAR
 3. GRIPMAX
 4. GOOD RIDE
 5. PETLAS
 6. TRACMAX
 7. HIFLY
 8. NOVEX
 9. APLUS
 10. AUSTONE


Novex стъпват с едно стъпало надолу. Това се дължи на ограниченото разнообразие от модели. Hifly от своя страна изпъкват заради по богатият асортимент, особено А/Т и М/Т гумите предназначени за SUV.
Като финално обобщение можем да кажем, че при този клас гуми, вашият избор е изцяло насочен към китайският производител, което не е чак толкова голяма изненада, поради факта, че цените са поносими за вас потребителите, а качеството е задоволително.

Припомняме, че “животът” на всесезонните гуми е логично по-къс, тъй като нямаме подмяна при смяна на сезоните, както е при стандартните гуми.

Още Новини

Всесезонни гуми - бюджетен клас 2022

Всесезонни гуми - бюджетен клас 2022

Независимо, че на практика Rotalla беше най-бюджетната марка предлагана в нашият интернет магазин - Supergumi.bg, тя не успява да грабне първото място в нито една от другите ни класации. При този клас всесезонни гуми, съседите Сръбски производители отстъпват първата позиция на производителите от Китай.

Най-поръчваните всесезонни гуми - среден клас в онлайн магазина Supergumi.BG

Най-поръчваните всесезонни гуми - среден клас в онлайн магазина Supergumi.BG

 Ето, че дойде време да подредим на база поръчки и всесезонните гуми от среден клас за 2022-ра година.

Премиум всесезонни гуми - кратка статистика за поръчките Ви през 2022

Премиум всесезонни гуми - кратка статистика за поръчките Ви през 2022

От година на година продажбите на всесезонни гуми се увеличава, но все още са далеч по-скромни от тези на летните и зимните гуми. Все пак като отделен сегмент ще ги засегнем и в нашата кратка статистическа справка за 2022-ра година.

Здравейте!
С какво можем да Ви бъдем полезни?

Екипът ни е на разположение в Messenger

Задай въпрос! Обади ни се!

messenger