Зимни гуми Triangle WinterX TW401

Зимни гуми Triangle WinterX TW401
Сподели:

Това е едно от малкото представяния на евтини зимни гуми, които сме правили. Истината е, че ние следим тенденциите не само на топ премиум производителите. Технологиите се развиват много бързо и за марки автомобилни гуми, за които до преди 10 години и дума не можеше да става за някакво специално представяне, днес положението е съвсем различно.

Днес ще представим новият модел зимни гуми за коли от Triangle - WinterX TW401 (или само Triangle TW401). Тази марка е една от най-продаваните, основно заради цената, но заявките с този модел са за нещо повече, поне според ревюто на самия производител.

Европа е най-големият пазар за зимни гуми в света. Компанията Triangle Tyre, след като обнови гамата си летни гуми за леки автомобили, реши да разшири своето портфолио чрез представянето на нови зимни продукти. Преди пет години в Италия бе открито европейското седалище на Triangle Tyre, което допринесе за стратегическото подобрение на марката на глобално ниво. Това показва ангажимента на компанията да се позиционира като най-добрият избор в своя ценови сегмент. Зимната гума на Triangle, известна като WinterX TW401, е резултат от напредналите производствени способности на китайския производител. Тази гума е предназначена за зимни условия и е доказателство за значителния напредък на компанията. WinterX премина тестове и доказа, че се справя сигурно както на градски улици, така и на магистрали. Гумата е обозначена със символа на трите върха на планината със снежинка и е сертифицирана за използване през целия зимен сезон в Европа. За да гарантира устойчивост в лошо време, компанията извърши всички зимни тестове в Ivalo, Финландия. Това място се намира близо до Арктическия кръг и предоставя идеални условия за тестване на гумата в различни зимни условия. Дизайнът на протектора е във форма на "V", което осигурява отлични възможности за справяне със зимни условия и отлични характеристики на сняг. Двата широки надължни канала помагат за отвеждане на водата, осигурявайки оптимална комбинация от мокро спиране и устойчивост на аквапланинг. Зимната гума Triangle TW401 е създадена с използването на последно поколение смеси, което помага за намаляване на съпротивлението при въртене, подобряване на спирачните характеристики на сняг и повишаване на безопасността по време на шофиране. Тя също така осигурява добър захват и плавно ускорение дори на ледени и хлъзгави пътища.

Гамата на WinterX включва 44 различни размера, включително за леки автомобили (39 размера) и за SUV-ове (4 размера), с диаметър на джантите от 14 до 20 цола.

Източник: triangle.com.cn

Още Новини

Yokohama представи Geolandar A/T4

Yokohama представи Geolandar A/T4

Подобрена устойчевост както на мокро, така и извън пътя (OFF-Road)

Bridgestone представи новата всесезонна гума Turanza 6

Bridgestone представи новата всесезонна гума Turanza 6

Първокласна производителност, удобство и безопасност – дори при непредвидими условия.

Всесезонни гуми бюджетен клас - поръчки за 2023-та година supergumi.bg

Всесезонни гуми бюджетен клас - поръчки за 2023-та година supergumi.bg

Азия (основно Китай) - властелинът на бюджетният сегмент.

Здравейте!
С какво можем да Ви бъдем полезни?

Екипът ни е на разположение в Messenger

Задай въпрос! Обади ни се!

messenger