Всесезонна гума Bridgestone Turanza 6

Bridgestone представи новата всесезонна гума Turanza 6
Сподели:

Bridgestone, световен лидер в производството на гуми и решения за устойчива мобилност, представи новата си премиум всесезонна гума - Turanza All Season 6, която е създадена с използване на технологията ENLITEN. Тази гума е предназначена да отговори на всекидневните предизвикателства при шофиране и да предложи ефективност и сигурност през цялата година.

 

Екипът на Bridgestone извърши задълбочено проучване на очакванията на потребителите и разработи Turanza All Season 6, като взе предвид нуждите на хиляди европейски шофьори и техните изисквания към всесезонни туринг гуми. В резултат на този процес, гумата се отличи с високи оценки за производителност при мокри и снежни условия и беше обявена за победител в теста за всесезонни гуми за SUV 2023 от Auto Bild Allrad.

 

Turanza All Season 6 се представи особено добре в категорията за управление на сняг и получи най-добра оценка при спиране на мокра настилка. Гумата с размери 235/65 R 17 зае първото място и бе определена като "еталон" от експертите на Auto Bild Allrad.

 

Този успех подчертава способността на Bridgestone Turanza All Season 6 да се справи с различни метеорологични условия, независимо дали става въпрос за сняг, мокри или сухи пътища. Гумата предлага изключително спиране и сцепление, както и подобрен пробег. Този модел се отличава и с най-краткия спирачен път в сравнение с конкуренцията, дори превъзхождайки летните гуми.

 

Използвайки технологията ENLITEN, Bridgestone Turanza All Season 6 предоставя изключителен контрол и пробег. Тя е предназначена за ежедневни предизвикателства през цялата година и се отличава с оптимизиран дизайн на шарката, нова смес за подобрен контакт с пътната настилка и подобрено водоотвеждане. Тази гума е създадена в съответствие с ангажимента на Bridgestone към разработката на висококачествени продукти и поддържането на висок стандарт на безопасност на пътя.

 

Bridgestone Turanza All Season 6 е предназначена за пътнически и SUV автомобили, включително електрически и превозни средства с ДВГ. Тя ще се предлага в различни размери, покривайки 96% от търсенето на големи размери джанти в туринг сегмента и вече е налична на www.supergumi.bg .

 

Още Новини

Yokohama представи Geolandar A/T4

Yokohama представи Geolandar A/T4

Подобрена устойчевост както на мокро, така и извън пътя (OFF-Road)

Bridgestone представи новата всесезонна гума Turanza 6

Bridgestone представи новата всесезонна гума Turanza 6

Първокласна производителност, удобство и безопасност – дори при непредвидими условия.

Всесезонни гуми бюджетен клас - поръчки за 2023-та година supergumi.bg

Всесезонни гуми бюджетен клас - поръчки за 2023-та година supergumi.bg

Азия (основно Китай) - властелинът на бюджетният сегмент.

Здравейте!
С какво можем да Ви бъдем полезни?

Екипът ни е на разположение в Messenger

Задай въпрос! Обади ни се!

messenger