Ако вашият автомобил има различни размери за предни и задни гуми, така използваният често термин "автомобил със спорт пакет", тук ще може бързо да намерите комплекти гуми с еднакъв модел и марка. Задайте в търсачката размерите на предните и задните гуми, а също така желания сезон и други параметри. Ако не сте сигурни за размера на гумите подходящи за Вашия автомобил - проверете ги в каталога за размери гуми и джанти по марка, модел и година на производство на автомобила

Популярни комбинации от размери

17
18
19
20
21
22

Защо производителите на автомобили прибягват до влагане на различни размери предни и задни гуми? Тук основния отговор е един - за да изглежда автомобила визуално по-спортен и по-агресивен, но не само това. Използвайки гуми спорт пакет дизайнерите постигат по-добро "уплътняване" на задните гуми в калниците, а инженерите по-добра маневреност на предните гуми и по-добра устойчивост. Това в повечето случаи се постига с по-широки задни гуми и по-тесни предни гуми. При повечето автомобили с препоръчаните размери за предни и задни гуми се получава еднакъв диаметър на цялата гума, но при някои се срещат по-високи предни или по-високи задни гуми.

Препоръката на Supergumi.BG е изборът на гуми спорт пакет да следва строго спецификациите на производителя, защото при импровизации е възможно да повлияете на сигурността и поведението на автомобила. С удобната ни търсачка ще може да видите бързо най-изгодните оферти за гуми спорт пакет и да купите с няколко клика.

автомобили с гуми спорт пакет

Не всички марки и модели автомобили са предвидили възможност за гуми спорт пакет. По-известните марки са и едни от най-популярните в премиум сегмента на пазара - BMW, Audi, Mercedes, Lexus, Porsche, Aston Martin, Bentley, Ferrari. При по-ниският клас автомобили, също се срещат препоръчани гуми спорт пакет, но доста по-рядко. Ако се колебаете в избора, винаги може да с свържете с нашия екип!

Избрани марки гуми

Предлагаме над 150 марки гуми. Избери бюджетен, среден или премиум клас гуми!
Виж препоръчаните от нас марки с отлично съотношение цена-качество.

Здравейте!
С какво можем да Ви бъдем полезни?

Екипът ни е на разположение в Messenger

Задай въпрос! Обади ни се!

messenger