Избери новите гуми за своя мотор от SuperGumi. Доверявайки се на нас разчиташ на богат асортимент от марки и модели и актуален ДОТ! Разгледай гумите за мотори, АТВ, скутери и мотопеди, които предлагаме в най-популярните, както и по-екзотични размери. На нашите страници ще откриеш предложения подходящи както за мото туризъм (туринг гуми), така и за по-състезателен стил на каране - кросови и пистови мото гуми.

Избрани модели Мото гуми

ContiGo!

CONTINENTAL ContiGo!

CONTINENTAL

Всесезонни

K 66

HEIDENAU K 66

HEIDENAU

Всесезонни

ME 888 Marathon Ultra Front
ME 888 Marathon Ultra Rear
Scootsmart F+R

DUNLOP Scootsmart F+R

DUNLOP

Всесезонни

TOURING FORCE-SC F/R

MITAS TOURING FORCE-SC F/R

MITAS

Всесезонни

BT 46 Rear

BRIDGESTONE BT 46 Rear

BRIDGESTONE

Всесезонни

Cobra Chrome Rear

AVON Cobra Chrome Rear

AVON

Всесезонни

ContiTwist

CONTINENTAL ContiTwist

CONTINENTAL

Всесезонни

Angel Scooter F+R

PIRELLI Angel Scooter F+R

PIRELLI

Всесезонни

BT 46 Front

BRIDGESTONE BT 46 Front

BRIDGESTONE

Всесезонни

ContiTrailAttack 3

CONTINENTAL ContiTrailAttack 3

CONTINENTAL

Всесезонни

Добро сцепление, отлична стабилност, високи нива контрол и по-продължителен период на износване са характеристики, за които всеки моторист мечтае. При многообразието налично в нашия онлайн магазин за гуми със сигурност всеки може да намери най-подходящия модел мото гуми за нуждите си. Тук може да откриете модели пригодени за различните метеорологични условия, температури и нива на влажност.

За любителите на офроуд изживяванията сме подготвили супер селекция от гуми за кросови мотори и АТВ! При нужда от съвет или консултация, не се колебайте да се свържете с нашите специалисти.

Мото гуми на най-ниски цени - размери

13
14
15
16
17
18
19
20

Гуми за мотори - Въпроси и отговори

Какви видове гуми за мотори предлагаме?

Предлагаме гуми за пистови мотори, турър(туристически) мотори, гуми за чопъри и класически мотори, гуми за скутери и кросови гуми. Може да намерите също така и гуми за АТВ.

Има ли значение къде се поставя гумата?

На повечето мотори, за разлика от автомобилите предните и задните гуми с различават значително като размер и товароносимост. Важно е при покупката да имате предвид позицията за която е предначначена гумата. Обикновено за задните гуми в модела е записано R или REAR, а за предните - F или FRONT.

Трябва ли да се "разработват" гумите за мотор?

При поставянето на нови гуми е добре през първите 100 - 150 км пробег да не се подлагат на екстремно натоварване при потегляне или спиране, както и да не се правят "твърди" завои.

Има ли значение дали са радиални или диагонални?

При автомобилите гумите са радиални, но при мотоциклетите те могат да бъдат радиални или диагонални. Диагоналните и радиалните гуми имат значително различни динамични свойства. Те създават различни сили в завой, имат различна еластичност, както и други разлики. Използването на едните или другите зависи от самия мотоциклет. Поради това се препоръчва гумите да се подменят със същия вид, с които е дошъл първоначално мотоциклета.

Мога ли да сложа автомобилна гума на мотор?

Не. Тъй като профила на автомобилните и мотоциклетните джанти е различен, автомобилна гума няма да може да с монтира на мото джанта.

Кога трябва да сменя гумите на мотора?

Мото гумите са различни видове и с различна дълбочина на протектора. На повечето от тях има индикатор за износване. Препоръчително е да смените гумите, когато основния грайфер достигне индикатора за износване.

Избрани марки мото гуми

Разполагаме с богат асортимент модели гуми за мотори - пистови, ендуро, туринг, АТВ, скутери и много други. Вижте популярните марки гуми за мотори, които може да намерите при нас:

Новини Мото гуми

Гуми за мотори - най-поръчваните на supergumi.bg за 2022 година

Гуми за мотори - най-поръчваните на supergumi.bg за 2022 година

Тук ще Ви запознаем с данните за най-търсените гуми за мотор. Данните са на базата на наши поръчки, което дава напълно реална и ясна картина за това какво предпочитат мотоциклетистите в България.

Всесезонни гуми - бюджетен клас 2022

Всесезонни гуми - бюджетен клас 2022

Независимо, че на практика Rotalla беше най-бюджетната марка предлагана в нашият интернет магазин - Supergumi.bg, тя не успява да грабне първото място в нито една от другите ни класации. При този клас всесезонни гуми, съседите Сръбски производители отстъпват първата позиция на производителите от Китай.

Най-поръчваните всесезонни гуми - среден клас в онлайн магазина Supergumi.BG

Най-поръчваните всесезонни гуми - среден клас в онлайн магазина Supergumi.BG

 Ето, че дойде време да подредим на база поръчки и всесезонните гуми от среден клас за 2022-ра година.

Премиум всесезонни гуми - кратка статистика за поръчките Ви през 2022

Премиум всесезонни гуми - кратка статистика за поръчките Ви през 2022

От година на година продажбите на всесезонни гуми се увеличава, но все още са далеч по-скромни от тези на летните и зимните гуми. Все пак като отделен сегмент ще ги засегнем и в нашата кратка статистическа справка за 2022-ра година.

Зимни гуми бюджетен клас - статистика на supergumi.bg за 2022

Зимни гуми бюджетен клас - статистика на supergumi.bg за 2022

Евтино и качествено - има ли такова положение при гумите. На базата на нашите поръчки за 2022 и на обратната връзка от клиенти ще се опитаме да дадем отговор на този въпрос.

Зимни гуми среден клас - какво се случи през 2022

Зимни гуми среден клас - какво се случи през 2022

Според нас това е най-интересният сегмент за анализ на базата на поръчките на supergumi.bg. Вижте класацията на зимни гуми от среден клас на база Вашите поръчки през годината.

Зимни гуми - най-поръчваните марки и модели в Supergumi.BG за 2022 от премиум сегмента

Зимни гуми - най-поръчваните марки и модели в Supergumi.BG за 2022 от премиум сегмента

След като ви запознахме със статистика за най-поръчваните от вас летни гуми за 2022 г., идва ред и на класацията за зимни гуми на база на вашите предпочитания в Supergumi.bg.

Здравейте!
С какво можем да Ви бъдем полезни?

Екипът ни е на разположение в Messenger

Задай въпрос! Обади ни се!

messenger